Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Focar de infecție în curtea şi casa unui bărbat din Giurgiu, dezafectat de autorităţile locale! (FOTO)

IMG_1721Autoritățile localeacţionează pentru igienizarea unei locuințe în care sunt depozitate resturi menajere ce pun în pericol sănătatea locuitorilor.

Este vorba despre un bărbat care, timp de mai mulți ani, a depozitat în curte dar şi în casă resturi menajere, tranformându-le într-un focar, atât pentru cei care locuiesc în apropiere, cât și pentru trecători.

Astfel, în baza Ordinului M.S. 119/2014 privind aprobarea normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației, actualizat în data de 21 august 2018, Direcția Poliției Locale a inițiat o acțiune de curațare și igienizare la imobilul situat pe șoseaua Mihai Viteazu.

După ce, în prealabil, a fost luat consimțământul proprietarului, autoritățile abilitate, respectiv Direcția de Sănătate Publică, Giurgiu Servicii Publice, Garda de Mediu, Poliția Municipiului Giurgiu și firma de salubritate ROSAL au acționat pentru degajarea resturilor menajere.

Acțiunea de igienizare este foarte dificilă, ținând cont de cantitatea de deșeuri depozitată în timp de către proprietar, fiind posibil ca aceasta să se prelungească pe o perioadă de câteva zile.

Potrivit conducerii Poliției Locale, proprietarul locuinței a fost atenționat în mai multe rânduri să se ocupe de evacuarea deșeurilor din curte, însă nu s-a conformat, fiind de asemenea și sancționat pe parcursul unui an de zile cu amenzi în valoare de 1.800 de lei.

În prezent, în ceea ce privește situația financiară precară a proprietarului, Primăria Giurgiu și Direcția de Asistență Socială Giurgiu caută soluții pentru ca bărbatului să-i fie asigurată hrana zilnică, informează reprezentanţii municipalităţii.

IMG_1714

IMG_1690

IMG_1720

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Focar de infecție în curtea şi casa unui bărbat din Giurgiu, dezafectat de autorităţile locale! (FOTO)

  • Cristi says:

    Nu este de cativa ani eu am varsta de 26 de ani si acel om strange gunoi in curte de cand eram eu mic 5-6ani

Arhive