Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveFOTO I TIR încărcat cu tuburi de oxigen și acetilenă, răsturnat pe DN 41! Ce spun reprezentanţii Poliţiei şi ai ISU Giurgiu

IMG-20180313-WA0010O autoutilitară încărcată cu 16 tuburi de oxigen lichid și acetilenă s-a răsturnat, pe DN41, astăzi, în afara localității Prundu, din județul Giurgiu.

Autoutilitara s-a răsturnat în afara părții carosabile după ce șoferul acesteia a pierdut controlul volanului.

IMG-20180313-WA0012

IMG-20180313-WA0013

La fața locului pompierii au intervenit cu o autospecială de la Punctul de lucru Greaca, asigurându-se măsurile P.S.I. și deconectarea bornelor de la bateria autoutilitarei.

IMG-20180313-WA0009

Nu s-au înregistrat scurgeri de combustibil din rezervorul autoutilitarei și niciun tub de acetilenă sau oxigen nu s-a spart, spun reprezentanții I.S.U. Giurgiu. Traficul în zonă nu a fost afectat.

Potrivit informaţiilor oferite de reprezentantul IPJ Giurgiu nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment rutier.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to FOTO I TIR încărcat cu tuburi de oxigen și acetilenă, răsturnat pe DN 41! Ce spun reprezentanţii Poliţiei şi ai ISU Giurgiu

Arhive