Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Funcţionarele de la AND Giurgiu, trimise în judecată

mitaCele două angajate ale Secţiei Drumuri Naţionale Giurgiu care în urmă cu două luni au fost prinse în flagrant luând mită au fost trimise în judecată.

Dosarul a fost înaintat în instanţă de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu pe 18 august, se arată într-un comunicat al IJP Giurgiu. Cele două funcţionare sunt judecate în stare de arest la domiciliu pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.

Pe 25 iunie, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al I.P.J. Giurgiu şi ofiţeri din Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu au organizat şi realizat un flagrant, în urma căruia H. D. şi I. C. A., funcţionare în cadrul unei agenţii din Giurgiu, au fost descoperite luând mită 600 lei, cu scopul de a nu aplica o sancţiune contravenţională unui conducător auto. Flagrantul a avut loc în urma denunţului formulat de conducătorul auto către Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, din care rezulta că funcţionarii unei agenţii din Giurgiu au pretins şi primit de la acesta, în mod repetat, sume de bani cu titlu de mită, sub pretextul unor nereguli constatate la autocamion, cu privire la greutatea maximă admisă pentru circulaţia pe drumurile publice.

Advertisement

Arhive