Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveGiurgiu, pe harta PLUS

PHOTO-2019-07-31-16-00-23Recent, în Giurgiu a avut loc Convenția Județeană PLUS în urma căreia a fost aleasă echipa de conducere a filialei județene.

Votul membrilor prezenți a desemnat-o pe Cristiana Cristea ca președintă a filialei. Echipa care îi va fi alături în coordonarea activității în teritoriu este formată din:  Marcela Stoenescu – secretar general, Lucian Matei – trezorier, Angelo Petrescu – responsabil comunicare și Gabi Balajel – responsabil strangere de fonduri.

thumbnail

Mesajul președintei Filialei PLUS Giurgiu către membrii și simpatizanții PLUS a conturat foarte clar scopul pe care echipa din județ și l-a propus în perioada imediat următoare: „Am convingerea că împreună putem face ca lucrurile să se miște în direcția pe care ne-o dorim cu toții. Vă încurajez să fiți ambasadorii schimbării și, cu toții, să inspirăm oamenii de lângă noi, să-i convingem prin acțiuni și implicare, prin atitudine constructivă și deschidere la dialog”.

În spiritul Partidului PLUS, echipa își va ghida activitatea după criterii esențiale: colaborare, inovare, dezvoltare, asumarea responsabilității, respect, încredere, diversitate, rezultate, dialog constructiv, integritate. Suntem convinși că, în România, competența și onestitatea pot deveni din nou repere.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive