Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Giurgiuvean dispărut, căutări disperate

cauta-inecatOperaţiune amplă de căutare a unui bărbat dispărut după ce s-ar fi dus să adape animalele în lacul de acumulare de la Mihăileşti. Poliţiştii şi pompierii au fost alertaţi pentru găsirea unui bătrân de 79 de ani, din localitatea Drăgănescu, care a dispărut fără urmă de seara trecută.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Giurgiu, comisar şef Cristian Şuţă, bărbatul a plecat aseară, în jurul orei 17, să adape animalele care erau priponite lângă lacul de acumulare, în zona intitulată Zăvoi. Îngrijorată că acesta nu s-a întors acasă, în jurul orei 2 noaptea, nora bătrânului a alertat poliţiştii.

Lucrători de la Ordine Publică şi de la Investigaţii Criminale, dar şi jandarmi, au demarat căutările încă de noaptea trecută, în zona în care se presupune că s-ar fi dus bărbatul, inclusiv pe malurile lacului, dar fără succes, deocamdată.

În această dimineaţă, au intervenit pe lac şi echipele de căutare-salvare ale ISU Giurgiu, scafandri, iar administraţia lacului de acumulare a pus la dispoziţie încă două bărci pentru căutarea bătrânului, după ce pe mal au fost găsiţi papucii acestuia, existând suspiciuni că acesta s-ar fi înecat.

Deocamdată, persoana dispărută nu a fost găsită.

Advertisement

Arhive