Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

O giurgiuveancă, de 21 de ani, s-a spânzurat…

lumanareTragedie într-o familie din Roata de Jos! O tânără, de 21 de ani, şi-a pus capăt zilelor.

Tânăra a fost găsită spânzurată ieri, după-amiază, într-un şopron de lângă locuinţa familiei, din Roata de Jos, cea care a sunat la 112, pentru a cere ajutor, fiind mama fetei.

Înainte de gestul extrem, tânăra a lăsat un mesaj de adio prin care a arătat motivele pentru care a luat această decizie.

La fața locului au ajuns o ambulanță și polițiștii. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru victimă, constatându-i decesul.

„Potrivit primelor cercetări, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu, nu sunt suspiciuni cu privire la deces, toate ipotezele ducând către un suicid. Poliţiştii au declanșat o anchetă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment”.

Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Potrivit informaţiilor din contul ei de Facebook, fata era studentă la Academia de Studii Economice Bucureşti.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive