Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

O giurgiuveancă inspiră și motivează românii de pretutindeni să trăiască sănătos, să își învingă temerile și să creadă în ei!

Lory.HeartyLoredana Chilea, prezentă pe retele de socializare sub pseudonimul de Lory Hearty, este fondatoarea www.selfcarebylory.ro și a unei miscari online prin care încurajează cât mai mulți oameni să prioritizeze sănătatea lor, atât interioară cât și exterioară.

Loredana a plecat în 2016 într-o călătorie spre descoperirea de sine. A vizitat până acum 4 continente, peste 30 de țări, peste 90 de orase, s-a adaptat la culturi și tradiții noi, și-a invins frica stând cu animale sălbatice, mergând prin junglă, prin savană, vizitând triburi în Kenya și Thailanda, ajutând copii orfani în Cuba… iar în tot acest timp a împărtașit cu publicul ei tot ceea ce a descoperit și a învățat.

Fosta elevă a Scolii Nr.4 și a Colegiului Naţional „Ion Maiorescu”, Loredana a plecat din Giurgiu la vârsta de 19 ani, iar acum locuiește în frumosul Paris.

E mândră să fie româncă, îi place Romania, îi plac românii și orasul ei natal, vine des acasă, iar pe prima pagină a site-ului ei se prezintă ca fiind «o giurgiuveancă plină de energie și chef de viată».

În tot ceea ce crează nu uită să adauge steagul României.

Succes mai departe! Cu siguranță ca o să mai auzim de Loredana.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to O giurgiuveancă inspiră și motivează românii de pretutindeni să trăiască sănătos, să își învingă temerile și să creadă în ei!

  • daria andreea says:

    Succes Lory Hearty! Am descoperit-o pe Instagram de curand si chiar imi place, vesela si pozitiva.

  • Andreea B. says:

    Frumos. Asta e visul meu, sa fac turul lumii. Mai ales sa ajung in Cuba !

Arhive