Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Giurgiuvenii nu vor mai îngheţa de frig în apartamente. Căldura a ajuns în oraş

cetPe fondul scăderii temperaturilor, ieri, în Giurgiu, a început livrarea agentului termic în sistem centralizat. Conform regulamentului, GEP poate furniza energie termică după ce timp de 3 zile consecutiv se înregistrează o valoare medie a temperaturii aerului exterior mai mică de 10 grade C, pe timpul nopţii.

Furnizarea agentului termic a început încă de ieri, când au avut prioritate unităţile de învăţământ. Potrivit unei comunicat al Primăriei Giurgiu, în cursul dimineaţii de astăzi, beneficiau de încălzire în sistem centralizat 30 de unităţi de învăţământ, Spitalul Judeţean Giurgiu şi instituţii publice.

Totodată, caloriferele giurgiuvenilor din 27 de scări de bloc au început să se încălzească, ca de altfel şi ale celor din  zona de case din nordul oraşului.

Global Energy Production va continua să livreze agent termic la Şcoala nr. 1, Şcoala nr. 6, Şcoala nr. 5, Liceul „Tudor Vianu”, Liceul Economic, Grădiniţa nr. 9, Grădiniţa nr. 6, unde se acţionează în vederea punerii în funcţiune a sistemului de încălzire.

Marcela Petcu

Advertisement

Arhive