Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

În Giurgiu, Ziua Mondială a Apei a fost sărbătorită doar la Şcoala nr. 5!

Elevi scoala 5

Ca în fiecare an, pe data de 22 martie se sărbătoreşte Ziua Mondială a Apei. Desfăşurată pe întreaga planetă, sub egida Naţiunilor Unite, această manifestare evidenţiază importanţa pe care o are apa în viaţa de zi cu zi.

Cu această ocazie, în Giurgiu, singurul loc unde a avut loc o acţiune educativă menită să conştientizeze importanţa şi ponderea pe care le are apa în viaţa fiecăruia a fost Şcoala nr. 5.

La inițiativa profesorului Adrian Simionescu, elevii şi cadrele didactice de la Şcoala nr. 5 „Emil Gulian” din Giurgiu au marcat, vineri, Ziua Mondială a Apei, printr-o amplă manifestare cu principalul obiectiv de conştientizare a importanţei apei. În cadrul acţiunii dedicate sărbătoririi apei au fost prezentate referate, a fost vernisată o expoziţie de desene tematice, s-au desfăşurat vizionări de filme şi programe artistice, activităţile încheindu-se cu o demonstraţie privind importanţa apei în stingerea incendiilor, oferită de pompieri din cadrul Detaşamentului Giurgiu de la ISU „Vlaşca”.

Elevi sc nr 5 Giurgiu

La acţiunea desfăşurată cu ocazia Zilei Mondiale a Apei au participat, alături de elevi şi profesori, şi invitaţi specialişti în domeniu, dar şi deputatul PSD de Giurgiu, Florian Nicolae, deputatul PP-DD Liliana Ciobanu, prim-vicepreşedintele PP-DD Giurgiu, Răzvan Cuc, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Marciu, şi consilierul judeţean George Pălălău.

Nicolae Florian si Liliana Ciobanu

Razvan Cuc

George Palalau

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to În Giurgiu, Ziua Mondială a Apei a fost sărbătorită doar la Şcoala nr. 5!

  • Micu Mirela says:

    Felicitari domnului profesor Simionescu Adrian pentru aceasta activitate deosebita.

Arhive