Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Întrecere între factorii poştali, la Giurgiu

IMG_4715A intrat în tradiţia poştei giurgiuvene ca, în fiecare an, să organizeze „Marşul factorilor poştali”. Chiar dacă vremea fost capricioasă şi această ediţie a adunat pe pietonala din centrul oraşului mulţi factori poştali, fiind vorba nu neapărat de o competiţie sportivă, cât de una de suflet, foarte dragă oamenilor din poştă.

La manifestarea dedicată factorilor poştali, desfăşurată vineri, 5 iunie, au fost prezenţi şi senatorul Niculae Bădălău, deputatul Florian Nicolae, prefectul judeţului, Nina Carmen Crişu, primarul Nicolae Barbu şi directorul Oficului Judeţean de Poştă Giurgiu, Florin Rădoi.

IMG_4709

Deputatul Florian Nicolae i-a felicitat pe poştaşi pentru activitatea lor şi le-a urat succes în continuare. De altfel, SC Nova Force Giurgiu a fost unul dintre sponsorii acestui concurs profesional, alături de Consiliul Judeţean, Consiliul Local şi alţii.

IMG_4712

IMG_4714

Bărbaţii au avut de parcurs şapte kilometri, iar femeile, trei kilometri, distanţe modeste comparativ cu traseele de peste 10 km pe care îi parcurg, la muncă, poştaşii, care mai au de cărat şi câte o geantă care cântăreşte 10-15 kg.

La finalul cursei, primii care au trecut linia de finiş au fost selectaţi pentru a participa la faza naţională a Marşului Poştaşilor, dar au primit şi recompense financiare şi diverse produse puse la dispoziţie de sponsori.

Mai exact, premianții au primit diplome, medalii și sume de bani: 500 de lei ocupantul locului I, 400 de lei locul al II-lea și 300 de lei locul al treilea.

De asemenea, au fost premiați, conform tradiţiei, cel mai tânăr și cel mai vârstnic participant la marș.

Marcela Petcu

FotoGRAFIA zilei!

IMG_4686

Advertisement

Arhive