Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Învăţământul giurgiuvean, în doliu. A murit profesorul Viorel Vernescu, fost director al Liceului „Tudor Vianu”…

24294122_1466710656776006_8675274435627646875_nDoliu în învăţământul giurgiuvean. Viorel Vernescu, fost profesor de fizică şi director la Liceul nr.2 „Tudor Vianu”, a trecut la cele veşnice, la vârsta de 77 de ani. Vestea plecării din această lume a celui care a fost un mare pedagog i-a întristat mult pe cei care l-au cunoscut şi apreciat…

Fiu al unui cunoscut avocat giurgiuvean, profesorul Viorel Vernescu a absolvit Liceul „Ion Maiorescu”, după care a studiat fizica la Universitatea „Babeş – Bolyai”, din Cluj – Napoca.

A fost cadru didactic dar şi director la Liceul nr. 2 „Tudor Vianu” din Giurgiu.

Potrivit informaţiilor pe care le-am primit de la foştii colegi din „Tudor Vianu”, trupul neînsufleţit al profesorului Viorel Vernescu va fi depus luni, 11 februarie 2019, la Capela Catedralei Episcopale „Adormirea Maicii Domnului”, urmând a fi înhumat marţi, la Cimitirul Sf. Haralambie, de pe şoseaua Sloboziei.

Dumnezeu să-l ierte.

Sincere condoleanţe familiei îndurerate.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Învăţământul giurgiuvean, în doliu. A murit profesorul Viorel Vernescu, fost director al Liceului „Tudor Vianu”…

Arhive