Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

„Killing Eve”… la Penitenciarul Giurgiu! (FOTO)

IMG_2218„Alien Film” toarnă (doar) astăzi, la Giurgiu, scene dintr-o nouă producţie cinematografică. „Cartierul general” se află în faţa şi în partea dreaptă a Penitenciarului Giurgiu – unde, de altfel, circulaţia a fost restricţionată.

IMG_2242

IMG_2236

IMG_2232

Producţia se numeşte „Killing Eve” şi este o serie dramatică în opt episoade, produsă de BBC America, scenariul aparţinându-i lui Phoebe Waller.

„Killing Eve” se bazează pe romanele Villanelle, de către Luke Jennings, și se axează pe două femei; Eve (interpretată de Sandra Oh – pe care aţi remarcat-o în Anatomia lui Gray şi Sideways) şi Villanelle (Jodie Comer, cunoscută din The Princess White şi Thirteen).

KILLINGEVEFILMING-e1503442500472-1600x721

Cele două personaje, extrem de inteligente, la fel de obsedate unul de cealalt, se îndreaptă spre final într-un joc epic de-a şoarecele şi pisica, spun producătorii.

În noua producţie cineamtografică se filmează în locații precum Paris, Toscana, Berlin, Londra și Giurgiu. Filmul va debuta pe BBC America, în 2018.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive