Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

La Mulţi Ani, pompierilor giurgiuveni! Vă mulţumim că salvaţi vieţi!

pompieriiÎn fiecare an, la data de 13 septembrie este aniversată Ziua Pompierilor din România. Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” al judeţului Giurgiu organizează o serie de manifestări dedicate aniversării a 171 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii şi a „Zilei Pompierilor din România”, asupra cărora vom reveni.

Pompierii sunt sărbătoriți începând din anul 1953, ca urmare a faptelor de patriotism și devotament de care au dat dovadă în 1848, atunci când au apărat Revoluția pașoptistă împotriva intervenției otomane, în bătălia din Dealul Spirii.

La ceas aniversar îi felicităm pe toţi pompierii militari sau voluntari şi le urăm sănătate, succes şi mulţi ani fericiţi în meseria pe care şi-au ales-o, cea de eroi discreţi ai vieţii de zi cu zi!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive