Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Lacul de agrement „Prietenia” de la Steaua Dunării, lăsat de izbelişte!

lacul prietenia 4 by GIURGIUVEANULUnul dintre cele mai importante locuri de agrement din oraş, construit cu fonduri europene, se degradează pe zi ce trece. De Lacul de agrement Prietenia, situat în zona parcului de agrement Steaua Dunării, din Giurgiu, nu şi-a mai adus nimeni aminte. Băncuţele şi mobilierul din lemn, dar şi coşurile cochete de gunoi, din jurul lacului, sunt pline de gunoaie şi neîngrijite, deşi s-au investit fonduri de 1 milion de euro în amenajarea lacului şi a spaţiului de lângă el.

Asta în timp ce giurgiuvenii nu mai au un loc de agrement public, fiind nevoiţi să dea bani grei la cele câteva spaţii amenajate din oraş. Cum posibilităţile de destindere şi de petrecere a timpului liber sunt limitate, zona respectivă ar trebui să devină atractivă pentru autorităţi.

lacul Prietenia 3 by GIURGIUVEANUL

Nimic din ceea ce mai este aici nu mai aminteşte de scopul acestui proiect, de altfel unul lăudabil, acela de „a dezvolta turismul şi de a crea de noi modalităţi de petrecere a timpului liber în zona oraşelor Giurgiu şi Ruse, favorizând cooperarea în afaceri şi îmbunătăţirea infrastructurii necesare mediului de afaceri”.

Lacul Prietenia 1 by GIURGIUVEANUL

Proiectul, cu o valoare de 1 milion de euro, din care 700.000 euro fonduri europene nerambursabile, şi 300.000 euro, fonduri din bugetul local al municipiului Giurgiu, a vizat realizarea a 1,2 ha de luciu apă, realizarea şi amplasarea unei estrade pentru desfăşurarea unor activităţi cultural-recreative, fiind demarat în 2007.

Lacul Prietenia 2 by GIURGIUVEANUL

Lacul de agrement, construit de Primăria Giurgiu în parteneriat cu cea din Ruse, a devenit doar o umbră a ceea ce s-a dorit a fi. Acum, arată ca un loc părăsit, lăsat pradă vegetaţiei şi gunoaielor, deşi ar fi putut fi o veritabilă zonă de agrement pentru giurgiuveni.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

16 Responses to Lacul de agrement „Prietenia” de la Steaua Dunării, lăsat de izbelişte!

 • o giurgiuveanca says:

  Doar e din perioada ”de trista amintire”,nu???Si de ce sa facem (continuam) un lucru bun??Eventual, mai bn sa il distrugem, doar e conceptia ”Celuilalt”!

 • Mugurel says:

  Faceți un drum si in Parcul Elevului sa vedeți cum arată!

 • toros says:

  Dar ce mai e o noutate in orasul asta de kkt? Cladiri lasate in paragina in centrul orasului care put de te ia capul. Domn primar Barbu nu ai facut nimic pt orasul asta,este primul si ultimul tau mandat de primar. In campanie ai dat scrise niste angajamente ca daca vei fi ales primar o sa le respecti.
  De cate te-ai tinut de cuvant?

  Ai redat parcurile giurgiuvenilor? Vrajeala toate parcurile sunt pline de boscheti si iarba netunsa si tintarii te mananca.
  Soselele sunt pline de gropi si denivelari.
  Creerea de noi locuri de munca,minciuni

 • King_NMC says:

  se spune ca pestele de la cap se impute,si e foarte adevarat.pai atata timp cat domn primar pozeaza in fotomodel,face parada modei in sacouri viu colorate(probabil il incearca moda „mazare”),aparand la tv doar cu promisiuni si multe aberatii,dar realitatea se vede in oras,trista realitate.daca mergi la pas prin acest oras cu oarecare istorie nu poti sa nu observi gropile lasate de baietii de la gaze,cladirile in paragina(una chiar langa sediul psd) care sunt un pericol pentru sanatatea noastra,mizeria care exista prin parcuri si strazi(abia mai gasesti un cos de gunoi pe stalpi ca sa arunci o hartie sau o sticla).nu zic ca fostul primar a facut mare braza,dar acest primar parca e pus pe dezastru,orasul mai mult se degradeaza decat infloreste,o sa ajungem o ghena europeana.pacat de oamenii care l-au votat orbeste,pentru ca pana acum s-a dovedit o mare mare teapa.si asta ne afecteaza pe noi giurgiuvenii.

 • dagi says:

  Veniti sa vedeti wc-uri ca in Evul mediu in zonele in care trec zilnc 1500 de Tir-uri,nu exista canalizare ,soseaua care da spre Oinacu de la Fosta Vama, are cratere de zeci de metri,un cartier intreg se cutremura 24de ore din 24 cad casele pe bietii oameni,nu au pic de liniste iar acest Primar se desfata tot timpul prin vacante si concedii! Daca continua in ritmul acesta va fi TUNARU al 2-iea,!Mai stati prin GIURGIU,d-ule Barbu,si veniti sa luati pulsul locuitorilor acestui oras!

 • nepotu says:

  ACEST PRIMAR PE CARE L-AM ALES IN SPERANTA UNUI ORAS MAI FRUMOS MAI CURAT SI CU MAI MULTE LOCURI DE MUNCA E DOAR UN PRIMAR MARIONETA IN SPATELE SAU SE AFLA ROTARIENII CARE AU PUS STAPANIRE PE ORAS IN SPECIAL PRESEDINTELE LOR DOMNUL VICE VLADU CARE TAIE SI SPANZURA IN PRIMARIE ALATURI DE DOMNUL VUCA AM SARIT DIN LAC IN PUT VA FII VAI DE CAPUL NOSTRU TIMP DE 4 ANI ROTARIIENI SUNT PATRONI BOGATI AI ORASULUI CARE DICTEAZA SALARII ISI IMPARTE LICITATII SA O DUCA EI BINE RESTUL SE DESCURCA CUM POATE AM FACUT CE-A MAI MARE GRESEALA CA L-AM SCHIMBAT PE NEA LUCI DAR NE MERITAM SOARTA

 • King_NMC says:

  ianinte de alegerile locale batea din usa in usa ca sa il votam,ca schimba fata orasului etc..atunci au fost bune voturile noastre,iar acum nea barbu mai are inca 3 ani de concediu pe banii nostri.acum nu mai vine prin cartierele orasului sa intrebe oamenii ce probleme au,pe el il intereseaza sa-si achite datoriile fata de cei care au bagat bani in campania lui,pt asta trage primarul acum,nu pentru prostimea care l-a votat,o sa ajungem sa-ti dorim ce e mai rau domn primar marioneta!

 • Fraier votant says:

  Ciocu mic votantilor ați ieșit in cel mai mare număr la vot acum va plângeti nu l-ați văzut cine a darmat Combinatul chimic. Acum luați ce ați semnat nu va plingeti

  • x says:

   e un pas important si acela de a-ti recunoaste greseala iar majoritatea giurgiuvenilor au facut acest pas

 • gigicontra says:

  Mascariciul asta de primar, nu 16 ani sa stea la primarie, ci 16 mandate daca sta, nu o sa-i ajunga lui Ilici nici macar pana la glezna, din niciun punct de vedere.
  Dar … le-a tras-o giurgiuvenilor

 • coco says:

  toata lumea il injura pe lucica, cateodata pe buna dreptate, dar era clar ca daca vine altul vine in foame de bani si nu o sa faca mare lucru, ala cel putin mai facea cate ceva chiar daca in ultimul tp si-o luase in cap comparativ cu actualul…

 • Viorel says:

  Mama, ce imi mai place! Cand va spuneam sa nu il votati nici pe asta, ziceati ca spun prostii. Acu adunati ce ati semanat , o marioneta si un gargaragiu plimbaret, care nici sa mentina ce a facut ilici, nu e in stare, vorba lu ala micu!

 • torosnebun says:

  voteaza Barbu la puscariee

 • veta says:

  Chiar asa ! Dl.primar te primeste, zambeste frumos si inutil si te trimite civilizat acasa, exact cum ai venit. A promis multe locuri de munca, a trecut un an si nu am vazut picior de investitor, ca dansul alearga cainii comunitari prin oras. La foametea care o sa vina, le gaseam noi o intrebuintare ! Si sa ne mai spuna d-l edil care e treaba cu rotarienii ? Ce fel de instituitie este ? Societate secreta gen Skull & Bones ? Institutiile statului au disparut si e nevoie sa faca roatarienii pe bunii smamariteni ? Mai suntem zdraveni la cap ? Se pare ca nu, de vreme ce suntem condusi de insi, combinati in tot felul ciudatenii…. dar ce mai e…ca un an s-a scurs !!!!

 • NoiTotzi says:

  Salut Giurgiuveni!
  Nu mai discut şi eu de acest primar Barbu, pentru că ar insemna să inşir rânduri intregi.
  Totuşi o nelămurire am referitor la aşa-zisul lac de agrement din zona parcului Steaua Dunarii.
  Cum mama dracului s-ar putea duce un pescar să pescuiască in această bâltoacă de 100m/30m??? Trebuie să ai ceva cu capul nu!?, ţinând cont că la doar 400m este canalul plantelor .
  Dacă ar fi pus acolo 3 hidrobiciclete cred că ar fi fost mult mai indicat.
  Se duce parintele cu copilul plateşte o sumă modica 3;5 lei şi invârte copilul 30 de minute.
  Dar am uitat LA NOI NU SE POATE!
  Acestea fiind spuse să ne fie de bine atât noua cât şi primarului pe care l-am ales.

 • Gabriela says:

  „Nepoate” , ai nimerit-o cu „rotarienii”, dar ai uitat un lucru , si primaru’ este tot d’ala … Ca doar d’aia carciuma de la Balanoaia este data de primarie … Vladu , la audiente isi permite sa tipe la cetateanul care nu vine de drag la primarie , sa-l vada pe el … Primaru’ la TV se lauda ca ce a facut el pentru tanara generatie , ehee !… Nu uitati ca nu este giurgiuvean … Cititi procesele verbale ale sedintelorde consiliu , sa vedeti cum isi bat joc de noi … de mortii nostri … de banii nostri … Si mai vrea un mandat ? Pe ma-sa … scuzati !

Arhive