Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Măsuri de siguranţă la sensul giratoriu de la Daia

IMG_2476Nouă amenajare rutieră la sensul giratoriu de la Daia, de pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti. Poliţia Rutieră Giurgiu, împreună cu administratorul drumului respectiv, a decis să ia măsuri urgente pentru evitarea unor evenimente rutiere, după ce în zona respectivă s-au produs mai multe accidente.

Pentru evitarea unor tragedii rutiere, semnalizarea a fost dublată cu noi elemente astfel încât şoferii să reducă viteza şi să vizualizeze sensul respectiv încă de la depărtare.

IMG_2477

IMG_2484

Pentru siguranţa rutieră au fost montate indicatoare cu balize suplimentare iar din primăvară vor fi refăcute şi benzile rezonatoare, care s-au şters. Măsuri de siguranţă s-au luat şi la Mihăileşti, unde, au fost montate indicatoare de semnalizare suplimentare, în zona de la graniţa cu judeţul Ilfov, unde se produceau foarte multe accidente rutiere.

M.Petcu 

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

7 Responses to Măsuri de siguranţă la sensul giratoriu de la Daia

 • :) says:

  MAI BINE MONTATI NISTE PARAPETI METALICI !!! ZGARCITILOR ! VA JUCATI CU VIETILE OAMENILOR !

 • petre says:

  trece un camion si le murdareste .Mereu va fi accidente la sensurile giratorii pentru ca nu sunt vizibile absolut deloc ,cand il vezi este prea tarziu pentru soferi.

  • nae vasile says:

   nu cred ca ar observa prea tarziu soferii daca ar circula cu 50 km / h in localitate.

   • y says:

    in toate tarile U.E. sensurile giratorii sunt foarte bine semnalizate, sunt puse indicatoare cu mult inainte, nu in ultimul moment

 • catalin6809 says:

  Astea sunt masuri de siguranta rutiera? Poate, doar, in acceptiunea d-lui sef al politiei rutiere judetene care este preocupat numai de ,, plan de amenzi si colectare,, la bugetul de stat. Masuri de siguranta ar insemna largirea benzilor in giratoriile facute ca niste galusti pe sosea ( vezi giratoriile din Remus amandoua, cel din Daia si cele doua din Calugareni toate sunt praf) si asa cum spunea cineva montarea unor parapeti de protectie. Singurele giratorii adevarate sunt cel de la Ad Copaceni si cel de la Daia-Daita In rest zero absolut

 • V says:

  De semnalizare prin iluminare ati auzit?

Arhive