Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Minor prins la scurt timp după ce a spart o locuință

ecb9a25f91985ac34a26c7a6ea5e3180_XLMiercuri, 10 iulie a.c. la ora 17.50, polițiștii Secției Nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale-Post au fost sesizați de către un bărbat, de 34 de ani, din comuna Săbăreni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că i-a fost spartă locuința.

În baza sesizării, polițiștii din cadrul Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că în data de 10 iulie a.c., în intervalul orar 05.00 – 17.30, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței din comuna Săbăreni, proprietatea unei femei, de 35 de ani, care nu se afla la domiciliu, iar prin forțarea unei ferestre au pătruns în dormitorul locuinței, de unde au sustras 1.000 lei.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii Secției Nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un minor, de 17 ani, din comuna Săbăreni, județul Giurgiu, stabilind faptul că în data de 10 iulie a.c., în jurul orelor 7.00, acesta a pătruns în locuința de unde a sustras 1.000 lei.

În cauză, cercetările continuă față de tânărul în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive