Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveMunicipiul Giurgiu: Situația cererilor pentru ajutorul de încălzire la data de 7 noiembrie 2018

2.Cuantum ajutor incalzire energie termica 2018-2019 (1)-1Numărul cererilor pentru ajutorul de încălzire acordat de la bugetul de stat, respectiv de la bugetul local a ajuns la 667. Cele mai multe sunt pentru energia termică în sistem centralizat (301 cereri), urmate de cele pentru gaze (184), lemne (111) și energie electrică (71), potrivit informaţiilor oferite de municipalitate.

Pentru a beneficia de acest tip de ajutor pe parcursul întregului sezon rece (noiembrie-decembrie), familiile sau persoanele singure cu venituri mici mai au la dispoziție aproape două săptămâni pentru depunerea formularelor la Direcția de Asistență Socială de la Giurgiu Nord sau la Cantina Socială din cartierul Tineretului.

Ajutorul de la bugetul local, valabil doar pentru energia termică furnizată în sistem centralizat, variază între 7 și 25 de procente din valoarea efectivă a facturii, în funcție de venitul pe membru de familie sau persoană singură, și vine în completarea celui de la bugetul de stat, după cum reiese din tabelul anexat: /portal/giurgiu/primarie/stiri.nsf/0/DA7FA0176D3B1FF0C225833E004481DF/$FILE/2.Cuantum ajutor incalzire energie termica 2018-2019 (1).pdf 

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive