Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Neatenţia la schimbarea direcţiei de mers… produce accidente

IMG_0894Un bărbat de 50 de ani, din comuna Hotarele, în timp ce conducea un autoturism Daewoo pe strada Bucovina, din localitate, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers intrând în coliziune cu un autoturism Volkswagen ce se deplasa pe aceeași direcție de mers.

În urma impactului au rezultat inițial doar pagube materiale însă, la ora 22.30, N. L. M., de 19 ani, pasageră pe locul din dreapta față în autoturismul Volkswagen s-a prezentat la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni, din municipiul București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii celor două autovehicule au fost testați cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind zero la conducătorul autoturismului Volkswagen și respectiv 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat la numitul C. M., șoferul autoturismului Daewoo, care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Biroului Rutier de la Poliția Municipiului Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Advertisement

Arhive