Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

E noaptea minţii pe scena politica giurgiuveană! Cum i-a fraierit Lucian Iliescu pe toţi

Gigi Stefan foto by Vasile ArcanuTrecerea senatorului Lucian Iliescu în barca PSD a iscat numeroase controverse, pornind de la neacceptarea lui de către liderii PSD Giurgiu şi culminând cu discutabila sa apartenenţă la UNPR. În momentul în care şi-a negociat intrarea în PSD, Lucian Iliescu a făcut-o din postura de senator UNPR, însă se pare că acesta nu mai avea nicio legătură cu partidul lui Oprea.

O spune răspicat copreşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan (foto), care şi-a arătat indignarea dar mai ales dezaprobarea faţă de gestul făcut de Lucian Iliescu, cel pe care, cu doar două luni în urmă, îl readucea cu surle şi trâmbiţe în PNL Giurgiu. Mai mult, Gheorghe Ştefan susţine că Lucian Iliescu nu mai făcea parte din grupul senatorial al UNPR, atâta timp cât avea o adeziune la PNL Giurgiu şi dobândise calitatea de membru al acestui partid.

„Pe 13 aprilie, şi-a depus adeziunea la PNL, iar ulterior a fost validat de biroul local din care făcea parte, respectiv cel al OSV nr. 47 din municipiul Giurgiu şi cel teritorial al partidului, devenind membru al PNL,  ba chiar făcea parte şi din Comitetul Executiv Judeţean. Credeam că-şi doreşte să revină la partidul pe care l-a condus 20 de ani, am făcut demersurile în acest sens, dar modul în care s-a comportat mi se pare de neînţeles. Nu mi-a dat niciun telefon să mă informeze că intenţionează să treacă la PSD, a minţit şi cred că va ieşi pe la subsolul politicii giurgiuvene”, ne-a declarat Gheorghe Ştefan.

Gheorghe Ştefan este iritat şi faţă de faptul că a fost nevoit să suporte şi mustările şefilor de la centru în aceea ce priveşte aducerea senatorului Lucian Iliescu de la UNPR în PNL, acesta anunţând recent că va trece, surpriză, de la UNPR la PSD!?

Marcela Petcu

Advertisement

Arhive