Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Noi detalii în cazul sinuciderii studentei de 21 de ani…

56275935_1482112505255358_5100354430860001280_nAşa după cum v-am mai informat, o tânără, de 21 de ani, este vorba despre Adriana Cătălina Timuş, şi-a pus, ieri, capăt zilelor.

Adriana a fost găsită spânzurată ieri, după-amiaza, într-un şopron de lângă locuinţa familiei, din Roata de Jos, cea care a sunat la 112 pentru a cere ajutor fiind mama fetei.

Adriana Cătălina Timuş şi-a încheiat socotelile cu viaţa spânzurându-se cu un cablu electric, un prelungitor.

Înainte de gestul extrem, tânăra a lăsat un mesaj de adio.

Poliţia spune că ea s-ar fi sinucis pe fondul sesiunii de examene în care se afla, Adriana era studentă la două facultăţi, dar şi în urma unor probleme pe care le avea cu iubitul său.

În această după-amiază, după ce a fost autopsiat, trupul neînsufleţit al Adrianei Cătălina Timuş a fost transportat acasă, la locuinţa părinţilor săi, în Roata de Jos.

Dumnezeu s-o odihnească în pace…

SURSA FOTO: Facebook

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive