Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveNominalizare giurgiuveană la premiile Galei Naționale a Excelenței în asistență Socială 2019: Mădălina Bragadireanu, asistent social în cadrul Spitalului Județean de Urgență

Madalina BragadireanuDevenit un eveniment de tradiţie în mediul social din România, Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediţia a VI-a va avea loc în data de 19 martie 2019, pe scena Atenului Român. Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, Gala este evenimentul în care asistenţi sociali din întreaga ţară, autorităţi, jurnalişti, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conştientizarea  contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare.

La categoria asistentul social din domeniul sănătate/servicii medicale a fost nominalizată Mădălina Bragadireanu, asistent social în cadrul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Compartimentul Social Caritate.

Conform regulamentului de concurs, există posibilitatea desemnării câștigătorilor pentru fiecare categorie prin exprimarea votului on-line. Ne putem arăta susținerea votând Mădălina Bragadireanu la următorul link: http://poll.cnasr.ro/poll/4.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive