Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a provocat un accident rutier

IMG_2668-2Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum a fost cauza unui eveniment rutier produs pe DJ 603. Astăzi, în jurul orei 7:30, Poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 că pe DJ 603, între localităţile Uzunu şi Mihai Bravu, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că o giurgiuveancă, de 31 de ani, care se deplasa cu un autoturism Mercedes clasa A, dinspre Uzunu spre Mihai Bravu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Impactul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătoarei auto, care a fost transportată la un Spital din Capitală,  şi a unui pasager.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferiţa nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Viteza este una dintre cauzele cele mai frecvente ale producerii accidentelor de circulaţie. Pentru evitarea producerii unor astfel de evenimente, poliţiştii rutieri giurgiuveni recomandă şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteorologice, să păstreze distanţa în mers pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Advertisement

Arhive