Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Peste 240 de solicitări la Ambulanță, de Crăciun

IMG_9660Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu au înregistrat, de Crăciun, o creștere a numărului de solicitări faţă de o  zi obișnuită.

243 de solicitări au fost primite de către Serviciul Județean de Ambulanță Giurgiu, în perioada 25-27 decembrie. Giurgiuvenii au avut probleme din cauza abuzului de alimente, dar și în urma problemelor cardiace. Purtătorul de cuvânt al SJA Giurgiu, Rodica Cărăbaş, a declarat că în mare parte, cele mai multe intervenţii au avut loc la bolnavii cardiaci dar şi la cei care prezentau dureri abdominale. De asemenea, Ambulanţa Giurgiu a preluat şapte victime a unor accidente rutiere şi a constatat opt decese din cauza unor probleme medicale.

11 giurgiuveni care prezentau agitaţie psihomotorie au fost transportaţi de SAJ la spital, iar alţi patru au fost internaţi după ce au ingerat medicamente.

Opt victime ale unor agresiuni au primit ajutor medical şi au transportate de echipalele SAJ la spital în perioada amintită.

„Am înregistrat o creștere a numărului de solicitări decât într-o zi obișnuită, când se înregistrau în jur de 70 apeluri. În cele trei zile, au fost, în medie, 80 de apeluri pe zi”, a spus Rodica Cărăbaş.

Advertisement

Arhive