Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Poliţiştii, alături de elevi, la deschiderea anului școlar

img_5977A fost o adevărată mobilizare de forțe astăzi, la deschiderea noului an școlar. Sute de poliţişti giurgiuveni au fost la datorie în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţul Giurgiu.

Aceştia au acţionat pentru desfăşurarea în siguranţă a festivităţilor de deschidere a anului de învăţământ preuniversitar, pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier, în special în zona unităţilor de învăţământ.

Peste 9.000 de poliţişti au acţionat, la nivel naţional, în sistem integrat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru desfăşurarea în siguranţă a festivităţilor specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar.

Potrivit poliţiştilor, începând de astăzi, fiecare unitate de învăţământ va fi inclusă în itinerariile de patrulare auto şi pedestre ale poliţiei. De asemenea, la fiecare şcoală vor fi afişate datele de contact ale poliţistului de proximitate, pentru o mai bună comunicare.

Echipajele de poliţie vor fi prezente, zilnic, în zona intrărilor în şcoli, în intervalele orare în care se efectuează intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor.

Advertisement

Arhive