Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhivePoliţistul Marian Stoica a murit la Spitalul Municipal. Subofiţerul va fi înmormântat cu onoruri militare

lumanare4_98524000Agentul şef principal de poliţie Marian Stoica, de la Secţia Rurală Băneasa, accidentat grav vineri noaptea, pasagerul din autospeciala de Poliţie, a murit, în această dimineaţă, la Spitalul Municipal din Bucureşti.

Subofiţerul, aflat în timpul serviciului la momentul producerii accidentului, va fi înmormântat cu onoruri militare.

Agentul şef principal de poliţie Marian Stoica avea 51 de ani şi urma să se pensioneze după o carieră de peste două decenii în cadrul Poliţiei giurgiuvene.

Dumnezeu să-l odihnească în pace…

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Poliţistul Marian Stoica a murit la Spitalul Municipal. Subofiţerul va fi înmormântat cu onoruri militare

  • George says:

    Sincere condoleante familiei Stoica
    Marian a fost un baiat deosebit , generos si cu mult caracter… pacat !, este prea dureros cand pierzi un prieten! sa-i fie tarana usoara si DUMNEZEU SA-L IERTE !

  • Sincere condoleante familiei Stoica
    Marian a fost un baiat deosebit , generos si cu mult caracter… pacat !, este prea dureros cand pierzi un prieten ! Sa-i fie tarana usoara si DUMNEZEU SA-L IERTE !

Arhive