Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Prăjiturile de la cofetăria cu specific franţuzesc din Giurgiu au devenit noua plăcere… nevinovată a giurgiuvenilor!

IMG_5028Aşa după cum v-am mai informat, noua Cofetărie „Forn des Teatre”, de pe bulevardul Independenţei, de la parterul Blocului 107, în zona Prefecturii Giurgiu, lângă Centrul Medical Ema, locatie a Brutăriei „Pâinilă”, vă îmbie cu o varietate delicioasă de prăjituri franuţuzeşti!

Cofetăria cu prăjituri franţuzeşti a înregistrat un succes extraordinar la Giurgiu, foarte mulţi giurgiuveni trecându-i pragul zilnic şi veţi înţelege acest lucru simplu: ele au devenit noua lor plăcere… nevinovată!

IMG_4974

Patronul Cofetăriei „Forn des Teatre”, Adrian Cîndea,

Adrian Cindea

le mulţumeşte tuturor clienţilor şi îi asigură că prăjiturile preparate aici, pe lângă faptul că sunt delicioase satisfac pofta de dulce şi sunt proaspete, nu sunt obținute în serie, se lucrează manual, numai cu ingrediente naturale, de cea mai buna calitate, fără coloranți sau conservanți chimici.

Vă reamintim că toate prăjiturile sunt făcute în laboratorul propriu, într-un mediu absolut steril, după reţete tradiţionale franţuzeşti şi din ingrediente naturale.

Toate aceste minunăţii, la care se folosesc ingrediente naturale și de calitate, savurate la Cofetăria „Forn des Teatre”, sunt realizate de o tânără maestru cofetar, școlită la cofetăria cu specific franţuzesc din Bucureşti.

IMG_4172

Cofetăria „Forn des Teatre” vă aşteaptă întotdeauna cu prăjituri delicioase şi o ambianţă primitoare!

IMG_4919

 

Advertisement

Arhive