Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Primarii din judeţul Giurgiu, în doliu. A murit Gheorghe Noapte, un edil şef gospodar şi cu suflet bun…

Gheorghe NoaptePrimarul comunei Isvoarele, Gheorghe Noapte, a murit după o lungă suferinţă. Acesta suferea de mai mulţi ani de o boală necruţătoare.

Avea mai multe mandate la activ, era foarte implicat în comunitate, însă cancerul l-a doborât…

Mâine, 2 aprilie a.c., va fi o zi tristă pentru locuitorii comunei Isvoarele, şi nu numai, fostul edil şef al comunei va fi condus pe ultimul drum de toţi primarii din judeţ, alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Mina, şi de preşedintele PSD Giurgiu, ministrul Niculae Bădălău.

Dumnezeu să-l ierte.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Primarii din judeţul Giurgiu, în doliu. A murit Gheorghe Noapte, un edil şef gospodar şi cu suflet bun…

  • Maria Bucatica says:

    Dumnezeu alege oameni buni, frumosi la suflet si gospodari.
    Am copilarit in Isvoarele , aproape ca in comuna nu mai erau multi tineri, acest om a realizat si schimbat multe,acum tinerii lucreaza pamantul si au case frumoase ,,darrr
    …nu stiu daca vor mai avea asa un primar dedicat cu tot sufletul pentru comuna”

    Condoleante familiei!
    D.zeu sa va odihneasca Dle Primar!

    • valeria vija says:

      Un om minunat,un tata , un sot bun si un Primar dedicat oamenilor.Drum bun la ceruri suflet bun.Condoleante familiei si sa le dea bunul Dzeu sa poata trece peste aceasta mare durere !!!

Arhive