Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Primarul de Băneasa, Viorel Rotaru, a sărbătorit Nunta de argint! (FOTO)

IMG_1792Primarul comunei Băneasa, Viorel Rotaru, a organizat, ieri, petrecere mare, motivul fiind împlinirea a 25 de ani de la căsătorie alături de doamna Ileana, cea care i-a devenit soţie în urmă cu un sfert de secol.

Aşa cum bine se cuvenea, momentul nu a trecut nemarcat, soţii Rotaru invitând la petrecere, care s-a ţinut în „Salonul din Pădure”, la Casa Comana, zeci de prieteni, rude şi cunoştinţe.

IMG_1749

Petrecerea a fost animată cu mese bogate, muzică şi voie bună, atmosfera fiind întreţinută de formaţia „Elegance”.

Ceremonia de reînoire a jurămintelor a avut loc la Mănăstirea Comana.

IMG_1634

1

2

În faţa Preacuviosului Părinte Arhimandrit Dr. Mihail Muscariu, alături de cei doi, au stat două perechi de naşi, una fiind primarul de Joiţa, Constantin Tănase, alături de soţie, iar cea de-a doua, poliţistul Relu Florea, împreună cu soţia, dar şi numeroşi prieteni şi rude care au venit să-i felicite şi să le ureze de bine şi pentru următorul sfert de secol.

IMG_1808

Le dorim să aibă în continuare o „Casă de piatră!” şi să se iubească cel puţin la fel de mult ca şi până acum. La Mulţi Ani cu ocazia aniversării a 25 de ani de căsătorie!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive