Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhivePROCESIUNE şi RUGĂCIUNE pentru PLOAIE, astăzi, la Putineiu! (FOTO)

IMG_5146Locuitorii comunei Putineiu s-au RUGAT, astăzi, pentru ploaie. Astfel, câteva sute de credincioși au participat la o procesiunea condusă de zece preoți, pe strada principală din Putineiu, până pe un câmp de la ieşirea din comună, și au cerut, prin rugăciune, ca pământul să rodească şi să nu mai fie secetă.

IMG_5216

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Dr. Ambrozie, Episcopul Giurgiului, protopopul de Giurgiu, părintele Nicuşor Puflea, a condus procesiunea.

Iniţiativa a aparţinut primarului comunei Putineiu, Gheorghe Breazu, care este de părere că această slujbă specială este considerată ultima speranță la vreme de secetă.

IMG_5167

Pe lângă reprezentanţii presei locale, la manifestare a participat şi România TV, care a transmis în direct.

IMG_5163

Clericii au decis ca în procesiune să fie scoasă icoana Sfintei Treimi.

Pe câmp, preoţii au săvârşit o rugăciune special pentru ploaie. Totodată, a fost citită rugăciunea pentru iertarea tuturor păcatelor, rânduiala la vreme de secetă şi slujba Agheasmei Mici.

IMG_5187

IMG_5171

IMG_5223

IMG_5237

IMG_5240

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to PROCESIUNE şi RUGĂCIUNE pentru PLOAIE, astăzi, la Putineiu! (FOTO)

  • Gheorghe Calotăr. says:

    Impresionant! Sper ca Dumnezeu, în bunăztatea Sa, să ne asculte rugăciunea! NU NE VA IERTA însă că am distrus sistemele de irigaţii de la Giurgiu-Răzmireşti, de la Băneasa….Dunărea curge liniştită

Arhive