Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Răsfaţă-te cu o cafea specială… la „Mariacos Speciality Caffee”, the new trend in town! (FOTO)

IMG_8602„Mariacos Speciality Caffee”, aflată pe strada 23 August, este the new trend in town pentru giurgiuvenii autentici în căutarea unui “altceva” sau a unui “ceva nou”.

IMG_8624

Este o cafenea mare, au chiar și terasă în spate.

IMG_8629

Ne-au plăcut nu doar cafelele ci și decorațiunile, făcute pe tema cafelei. Atmosfera este relaxantă și personalul foarte prietenos.

IMG_8616

„Mariacos Speciality Caffee” este afacerea de succes a doi tineri giurgiuveni, verişori, Maria şi Cosmin, de la numele lor provine şi denumirea brandului.

IMG_8607

IMG_8685

La cel de-al doilea punct de lucru, situat în intersecţia şoselei Bucureşti cu Tineretului, lângă casa de schimb valutar, localul este mic, gândit pentru cafea to go, cu doar câteva locuri pentru cei care vor să o bea acolo.

IMG_9475

La „Mariacos Speciality Caffee” puteţi încerca niște preparate pline de savoare, pe care chiar nu aveți ocazia să le testați zi de zi.

După începrea noului an şcolar, dacă vrei să prinzi și un loc la masă, va fi ceva mai complicat, pentru că e destul de aglomerat, dar adevărul e că locul merită din plin.

Ce bem bun la „Mariacos Speciality Caffee”?

Vă recomandăm să testaţi la început Gran Crema Frappucino… sună dar şi este delicios! Cafeaua începe de la 3 lei! Din meniu nu lipsesc: Frappeul, Esspresso, Cappucino, Americano, Caffe latte, Macchiato, Mocha, Milkshake, Smothie, Ciocolată neagră, ceai şi limonadă!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive