Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Revenim cu amănunte despre accidentul soldat cu patru victime!

IMG-20171128-WA0000Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produs de un conducător auto care nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile meteo și de drum, respectiv ploaie, carosabil umed și drum în curbă.

Un bărbat de 64 ani, din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism de teren pe Drumul Național 61, în afara localității Ghimpați, județul Giurgiu, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum (carosabil umed, ploaie) și într-o curbă deosebit de periculoasă a pierdut controlul asupra autovehiculului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a trei femei, cu vârste cuprinse între 62 și 64 de ani, din orașul Bolintin-Vale, județul Giurgiu, ocupante ale autoturismului, care au fost transportați la unități sanitare din județul Giurgiu și municipiul București în vederea acordării de îngrijiri medicale și efectuării de investigații.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest , rezultatul fiind negativ și i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit în cauză un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Advertisement

Arhive