Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

S-a deschis cel mai mare supermarket Mega Image din Giurgiu! Cu ce oferte sunt întâmpinaţi giurgiuvenii VEZI AICI

IMG_9694Giurgiuvenii au primit cu bucurie deschiderea celui mai mare magazin Mega Image din oraș, unitate care este situată vizavi de Biserica Eroilor, pe şoseaua Bucureşti, în zona comercială de la LIDL.

Timp de cinci zile de la deshidere, clienţii beneficiază de o reducere de -10 % la fiecare cumpărătură!

IMG_9696

De asemenea, la raionul Mega Apetit, puteţi cumpăra pui grill condiment rotisat la 9,97 lei kg… beneficiind de o reducere de -43%!

IMG_9708

Dar surprizele nu se opresc aici… de aceea ar fi bine să mergeţi la cel mai mare supermarket Mega Image din Giurgiu şi să vă bucuraţi de ele!

Mega Image îşi consolidează poziția de lider de proximitate. Ambiția supermarketului Mega Image este să fie aproape de clienți, să se integreze cât mai bine în stilul lor de viață și să îi inspire zilnic printr-o ofertă de produse de calitate, prin mărcile proprii și produsele locale.

IMG_9701

IMG_9710

Mega Image aduce o varietate de produse marca proprie. Cei interesaţi de un stil de viaţă sănătos, vor găsi un raion special dedicat produselor alimentare şi de îngrijire, certificate bio sau ecologic.

Cei dorinici de gustul produselor tradiţionale pot alege din produsele autohtone sub marca proprie Gusturi româneşti, de la brânzeturi şi lactate, gemuri şi compoturi, fructe şi legume, la panificaţie şi patiserie, băuturi artizanale sau dulciuri.

Sandvişuri, aperitive, salate, supe şi ciorbe, feluri principale sau deserturi, pot fi găsite la gama Mega Apetit.

Supermarketul oferă specialităţi  din carne de calitate superioară sub marca Le Boucher, dulciuri marca Delhaize, dar şi produse de îngrijire personală.

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent peste 700 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Sunt prezenţi în Belgia, Olanda, Luxemburg, Cehia, Serbia, Grecia şi în America, în special pe coasta de Vest.

Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

IMG_9698

IMG_9699

IMG_9711

IMG_9714

IMG_9717

stefanita cu smiley

Advertisement

Arhive