Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

„Săptămâna prevenirii criminalității”

prev-2Luni 26 septembrie a. c. la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu s-a desfășurat conferința de presă pe tema lansării „Săptămâna prevenirii criminalității”.

În perioada 26 septembrie – 30 septembrie 2016 se va derula, la nivel național, cea de-a XI-a ediție a manifestării „Săptămâna prevenirii criminalității”. Obiectivul acestui eveniment îl reprezintă sensibilizarea cetățenilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecție, precum și prezentarea consecințelor ce decurg din comiterea de infracțiuni.

Manifestarea va avea un caracter unitar, domeniile de referință fiind selectate în baza priorităților Poliției pentru anul 2016, astfel încât fiecare zi a săptămânii sa abordeze o temă educativ-preventivă, după cum urmează:

Luni, 26 septembrie –Prevenirea delincvenței juvenile

Marți, 27 septembrie – Prevenirea victimizării minorilor

Miercuri, 28 septembrie – Prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului

Joi, 29 septembrie – Prevenirea infracțiunilor cu violență

Vineri, 2 octombrie – Siguranța rutieră.

În intervalul menționat, polițiștii de prevenire, proximitate, ordine publică și poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu vor desfășura activități de prevenire în tot județul, atât în mediul urban, cât și în mediul rural.

La activitate au participat: conducerea IPJ Giurgiu, șefii Serviciilor de Ordine Publică, Rutier și Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Giurgiu, Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică și nu în ultimul rând reprezentanții mass – mediei locale.

prev-3

Advertisement

Arhive