Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Şapte persoane implicate în scandalul de la Ghimpaţi, reţinute de poliţiştii giurgiuveni

perchezitii-1491496138Urmare a evenimentului din data de 30 noiembrie a.c., petrecut în localitatea Ghimpați, polițiștii din cadrul I.P.J Giurgiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu au continuat activitățile de cercetare și investigare și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, la data de 2 decembrie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu au descins la domiciliile persoanelor implicate în baza mandatelor de percheziție emise de către Judecătoria Giurgiu.

Cu această ocazie au fost identificate mai multe persoane precum și arme albe ( bate, topoare, săbii, cuțite, macete etc) care se aflau asupra lor, în locuințe, dar și în autoturismele pe care le foloseau, arme albe care puteau fi folosite de către aceștia în cazul unui conflict.

În urma activităților, mai multe persoane au fost conduse la sediul poliției în vederea cercetărilor, şapte dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate cu propuneri procedurale.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive