Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Scandal la Giurgiu! Au demolat alt bloc!

IMG_7814Ca la noi, la nimeni, am putea spune. Au vrut să demoleze unul din blocurile evacuate de la Istru, din Giurgiu, dar au nimerit un altul. Locuitorii din zonă sunt revoltaţi şi spun că blocul greşit demolat era mult mai rezistent decât cel care urma să fie pus la pământ.

IMG_7823

Întâmplarea a avut loc la începutul acestei săptămâni, când, pus pe treabă, Dorel a încurcat blocurile. În loc să demoleze Blocul C, a început să-l dărâme pe cel de vis-a –vis. Dar cine să se mai uite în autorizaţia de demolare, doar n-aţi vrea ca Dorel să se ocupe şi cu chestii inginereşti?! Şi cei de la Primărie au sesizat greşeala prea târziu, când o bună bucată din bloc fusese smulsă de buldoexcavator. Abia când şi-au dat dat seama ce au făcut, s-au mutat la Blocul C, cel care cu adevărat trebuia demolat.

În această seară, autorităţile locale au intervenit pe un post de televiuziune naţional, spunând că firma responsabilă de demolare va plăti toată paguba.

Blocurile C şi D din zona Istru vor fi demolate după ce s-a constatat că acestea prezintă pericol de prăbuşire, pe locul lor urmând să se construiască locuinţe sociale.

Să sperăm că nefericita întâmplare nu se va repeta şi la următoarea demolare sau mai rău, tot aşa, din greşeală, să fie distrus vreun bloc locuit din zonă.

4 Responses to Scandal la Giurgiu! Au demolat alt bloc!

Arhive