Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveSUPEROFERTĂ! De Crăciun, bradul miroase a brad… nu a plastic! “Grădini cu Stil” a adus brazi din ţările nordice şi oferă reducere. Doar giurgiuvenilor!

IMG_8403Împodobirea bradului de Crăciun este una dintre cele mai frumoase tradiţii din lume. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii alegeau cel mai frumos pom de Crăciun şi îl omagiau cu cele mai interesante decoraţiuni pe care le aveau în casă.

Mirosul este argumentul decisiv în alegerea unui brad. Soluţia de compromis este bradul cu rădăcină, care poate fi plantat după ce este despodobit şi care mai poate fi folosit şi anul viitor.

Pentru fiecare dintre noi, Crăciunul are o semnificație specială, cel mai adesea legată de amintirile din copilărie. Dacă îți dorești să simți mirosul de brad natural pe care îl asociezi cu emoțiile din copilărie, dar nu vrei totuși să tai un brad, atunci alege un brad de Crăciun în ghiveci, de la… “Grădini cu Stil”!

47141234_586993241731709_8055711961129680896_n

Ei bine, dragi giurgiuveni, pentru voi “Grădini cu Stil”, cu sediul pe strada Mihail Sadoveanu, nr. 21, a adus brazi naturali şi vă oferă o reducere de 20 la sută!

IMG_8409

Poți alege un brad în ghiveci sau tăiat, din soiul Nordmanniana, la un preț special și la dimensiunea ideală pentru casa ta.

Tot ce trebuie să faceţi voi este să vă grăbiţi să achiziţionaţi şi să prezentaţi cartea de identitate, prin care să demonstraţi că sunteţi din Giurgiu.

Preţurile sunt unele pentru buzunarele tuturor. Astfel, ele pornesc de la 80 lei – pentru brazii tăiaţi pentru Crăciun, şi de la 130 lei – pentru brazii în ghiveci.

“Grădini cu Stil” vă pune la dispoziţie mai multe soiuri de brazi: Abies Koreana, Abies Nordmanniana, Abies Concolor, Picea Pungens Hoopsii şi Picea Pungens Glauca Blue… aduşi din Norvegia, Danemarca şi Polonia.

Transportul bradului la locuina dvs este GRATUIT în municipiul  Giurgiu.

Programul la “Grădini cu Stil” este de luni până duminică, între orele 09:00 – 17:30.
Mai multe detalii găsiţi pe site-ul www.planteornament.ro , pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/GradiniCuStil, sau la telefon 0769.661.762.

Nu uitaţi: De Crăciun, bradul miroase a brad… nu a plastic!

IMG_8401

IMG_8404

IMG_8406

IMG_8400

IMG_8407

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive