Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Un tânăr rănit grav într-un accident

1Un tânăr de 27 de ani, din Ogrezeni, a ajuns cu răni grave la spital după ce a intrat cu autoturismul într-un gard. Un prieten de-al său, aflat în maşină, a fost rănit uşor. Tânărul se urcase băut la volan.

Un accident rutier s-a produs aseară, în jurul orei 21.56, la Ogrezeni, când tânărul, aflat la volanul unui Mercedes Benz, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, intrând cu maşina într-un gard de pe marginea drumului.

În urma impactului, şoferul a fost rănit grav iar un alt tânăr, aflat în autoturism, a fost accidentat uşor. Cele două victime au fost transportate la un spital din Bucureşti pentru a primi îngrijiri medicale. Poliţiştii l-au testat pe şofer cu etilotestul, acesta indicând o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, i s-au recoltat şi probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Şoferul va fi cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

2

Advertisement

Arhive