Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Tragedie. Un bărbat şi fiica sa minoră au căzut de pe pod şi s-au înecat

IMG_7865Dramă în localitatea giurgiuveană Novaci, care aparţine de oraşul Mihăileşti. O adolescentă de 15 ani şi tatăl ei au pierit în apele râului Argeş, după ce au căzut de pe un pod care face legătura între Dărăşti şi Măgurele. Se pare că cei doi intenţionau să ajungă în Măgurele, pentru a lua de acolo un mijloc de transport către Bucureşti.

Podul din lemn a fost şubrezit de viitură iar cum cei doi nu au ştiut acest lucru, s-au hazardat să treacă peste el. Numai că, la un moment dat, acesta s-a rupt iar copila şi tatăl ei au fost înghiţiţi de apele râului Argeş. Un cioban care i-a văzut traversând râul a alertat autorităţile.

Tragedia s-a petrecut pe 2 decembrie, iar dacă trupul tatălui a fost găsit de scafandri din Ilfov, cel al fetei de 15 ani este căutat în continuare. Echipe de la ISU Giurgiu au căutat-o pe fată timp de trei zile, după ce au primit solicitarea de la Poliţia din Măgurele, însă, în zadar.

În localitatea Novaci, de unde provin cei doi înecaţi, e jale mare. Bărbatul înecat se numea Fănel Marin, avea doar 44 de ani şi provenea dintr-o familie fără posibilităţi materiale. Impresionat de drama celor doi localnici, primarul din Mihăileşti, Mihai Dobre, a decis să le acorde un ajutor de urgenţă.

Advertisement

Arhive