Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

TRAGEDIE. A pierdut lupta cu moartea, la numai 13 ani…

IMG_8183-2Fetiţa de numai 13 ani, din Giurgiu, şi-a dat, ieri după-amiază,  ultima suflare, într-un spital din Bucureşti, unde fusese adusă de urgenţă, în seara accidentului, de Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Informaţia oficială, care trebuia să vină de la spitalul din Bucureşti la IPJ Giurgiu, încă nu a sosit… deşi au trecut ore bune de la cumplita tragedie. Noi aşteptăm această confirmare care întârzie să apară.

În aceste condiţii se schimbă şi încadrarea şoferului vinovat, de 64 de ani, din Giurgiu, care a lovit-o în plin, pe trecerea de pietoni, acesta fiind acuzat de ucidere din culpă.

Avea doar 13 de ani, multe speranțe, vise și un zâmbet cuceritor… odihnește-te în pace, înger nevinovat…

Condoleanţe familiei îndurerate.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to TRAGEDIE. A pierdut lupta cu moartea, la numai 13 ani…

  • GhermanGiani says:

    Condoleante familie! 😥 am fost chiar langa cand a murit si idiotul acela era atent la politie nu in fata,asa e cu masina,att timp cat conduci ai moartea in mana,o mica ne-atentie si R.I.P,lumanarile cele din dreapta sunt aprinse de mine si un coleg,Condoleante! 🙁

Arhive