Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveTragedie. Un tânăr DJ giurgiuvean s-a sinucis, după ce şi-a luat rămas bun pe Facebook

Lucian Boiangiu [1]DJ renumit la cluburi de noapte din Bucureşti, Lucian Boiangiu şi-a pus capăt zilelor, acesta fiind găsit spânzurat, miercuri seară, într-o anexă a casei părinţilor săi din satul Frasinu, comuna Băneasa. Avea doar 27 de ani şi o viaţă întreagă înainte. Prietenii DJ-ului sunt în stare de şoc şi nu îşi pot explica de ce tânărul a ales să-şi curme zilele. Înainte de a se sinucide, tânărul şi-a luat rămas bun de la prieteni, pe facebook.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1179322028754139&set=a.217577844928567.62527.100000290581374&type=3&theater

Tragedia s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 20.55. O femeie a sunat la 112, anunţând că fiul vecinei sale a fost găsit spânzurat.  Potrivit IJP Giurgiu, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a constatat că lângă o anexă a locuinţei se află trupul neînsufleţit al tânărului. Acesta se spânzurase de o grindă a unei anexe, un un conductor. La faţa locului a venit şi o ambulanţă, însă încercările echipajului medical de a-l resuscita au fost zadarnice.

Se pare că părinţii tânărului nu erau acasă în momentul în care fiul lor şi-a pus capăt zilelor.

Oamenii legii nu au găsit vreun bilet în care acesta să îşi explice gestul extrem. Pe trupul victimei nu au fost găsite urme de violenţă, cu excepţia celor provocate de strangulare. Trupul tânărului de numai 27 de ani a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Giurgiu, pentru efectuarea necropsiei, principala ipoteză pe care merg anchetatorii fiind sinuciderea.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Tragedie. Un tânăr DJ giurgiuvean s-a sinucis, după ce şi-a luat rămas bun pe Facebook

  • Cristian(Sama) says:

    D.zeu sa.l ierte pe Lucian Boiangiu tanaru dj.Condoleante din suflet pt familia lui si pt toti apropiatii lui.Condoleante din partea lu Cristi Sama si sincere regrete.

Arhive