Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

„Tun” la Ghimpaţi. Doi tneri giurgiuveni au sustras 3.000 de euro dintr-o locuinţă

Un-copil-a-furat-13.000-de-euro-din-locuinta-unui-sibianDoi tineri, de 16 respectiv 22 de ani, sunt cercetați de polițiști, după ce au pătruns într-o locuință de unde au sustras 3.000 de euro.

Luni, 11 martie a.c., ora 09.20, Poliția Municipiului Giurgiu, a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, din comuna Ghimpați, județul Giurgiu, cu privire la faptul că două persoane necunoscute i-au sustras suma de 3.000 de euro din locuință.

În temeiul sesizării, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Ghimpați s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că în ziua de 10 martie a.c., bărbatul a plecat din locuință, iar când a revenit la domiciliu în dimineața zilei de 11 martie a.c., a observat lipsa banilor.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că în noaptea de 10/11.03.2019, doi tineri, de 16 respectiv 22 de ani, ambii din localitatea Ghimpați, au pătruns în interiorul locuinței, de unde au sustras suma de 3.000 de euro.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to „Tun” la Ghimpaţi. Doi tneri giurgiuveni au sustras 3.000 de euro dintr-o locuinţă

  • Calotă Gheorghe says:

    Suma nu-i prea mare faţă de ceea ce presa ne spune că se întâmplă în alte domenii. ARTILERIA de care dispunem poate distruge un TUN, fie el şi de Ghimpaţi! Îngrijorător este că servanţii TUNULUI sunt tineri şi că sunt COPIII NOŞTRI! Cu ce rezulate vor fi trecut aceşti tineri EVALUAREA NAŢIONALĂ? Întreb asta pentru că, de felul în care sunt apreciate EDUCAŢIA şi ŞCOALA, suntem răspunzători toţi.

Arhive