Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

ULTIMA ORĂ. Niculae Bădălău s-a retras din conducerea interimară a PSD!

n-b-d-luÎn urma ședinței Comitetului Executiv Naţional din această seară, senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău s-a retras din conducerea interimară a PSD. Acesta a fost înlocuit cu Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu.

La doar câteva momente după sosirea la şedinţă, Niculae Bădălău a cerut scuze românilor care sunt plecați la muncă în străinătate și a spus că regretă contextul și formularea „total nefericite”.

„Aş începe din nou să îmi cer scuze tuturor românilor plecaţi în străinătate la muncă, să îmi cer scuze familiilor lor. Regret contextul şi formularea total nefericite. Este clar că eu nu gândesc aşa şi foarte mulţi oameni ştiu lucrul asta. Eu îi preţuiesc şi îi respect pe absolut toţi românii, indiferent unde sunt”, a declarat Niculae Bădălău, miercuri, înaintea Comitetului Executiv al PSD de la sediul din Kiseleff.

În ceea ce privește decizia CEx, fostul senator a precizat că va respecta decizia pe care o vor lua în CEx colegii săi în ceea ce îl privește.

„Respect decizia colegilor din CExN, accept decizia colegilor din CExN”, a declarat Niculae Bădălău.

Niculae Bădălău a ajuns în atenția conducerii PSD după declarația sa despre românii din diaspora.

„În diasporă ar fi 700.000 de oameni (…) care au paşapoartele cu domiciliu”, restul fiind „fetele alea de le duc ăştia”, a declarat liderul social-democarţilor giurgiuveni, într-o conferinţă de presă, susţinută vineri la sediul PSD Giurgiu.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a atras atenţia membrilor PSD că partidul e în reconstrucţie, iar astfel de afirmaţii nu pot fi tolerate.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive