Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Una dintre luxoasele nave ale companiei de croazieră „Ama Waterways”, în Portul Giurgiu!

IMG_4041Premiata linie de croazieră, „Ama Waterways” continuă să conducă industria croazierelor fluviale, cu baze în Europa, Africa, Vietnam şi Cambodgia. „Ama Waterways” a fost fondată în anul 2002, de către Rudi Schreiner, Kristin Karst şi Jimmy Murphy. Flota este compusă din 20 de nave. Fiecare navă din flota europeană este un adevărat hotel plutitor de lux, cu o capacitate limitată de nu mai mult de 164 de pasageri, pentru a permite turiştilor să aibă parte de servicii cu adevărat personalizate, într-o atmosferă caldă şi prietenoasă.

Cu un design inovator de nave, cabine spatioase si elegante, facilitati premium, bucataria exceptionala si servicii impecabile, „Ama Waterways” stabileste noi standarde in croaziera pe rau, an dupa an.

Una dintre cele mai noi nave, care s-au alăturat flotei, în 2014, este vorba despre „AmaSonata”, a poposit, ieri, în Portul Giurgiu.

Păcat că „oferta” turistică a Portului Giurgiu nu este (încă) una capabilă să satisfacă pretenţiile călătorilor de pe navele de croazieră…

Advertisement

Arhive