Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveUPDATE. Alarmă FALSĂ cu bombă, la Bancpost Giurgiu! Persoana care a alertat autorităţile, identificată de poliţişti! (FOTO)

IMG_8328În urma unui apel primit la numărul de urgență pe 112, în această dimineață, în jurul orei 4.00, a fost anunțată existența unei bombe în sediul unei bănci comerciale din centrul orașului Giurgiu, respectiv Bancpost.

Telefonul a fost dat de o femeie, care anunța că în sediul băncii a fost amplasată o bomă care va exploda.

IMG_8339

IMG_8350

În doar câteva minute, zona a fost izolată, circulația oprită, iar echipe complexe de pirotehniști, de la SRI, pompieri, jandarmi, s-au deplasat la fața locului. Pirotehniștii de la SRI au început cercetarea la fața locului, însă au ajuns la concluzia că alarma este falsă.

Oamenii legii au identificat persoana care a dat alarma falsă, urmând ca pe numele acesteia să fie deschis un dosar penal, după ce a pus pe jar o masă de oameni.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive