Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

A venit bâlciul la Giurgiu!

IMG_8489Perioadă de distracţie maximă pentru giurgiuveni. Cu mic, cu mare, ei sunt aşteptaţi, începând din această săptămână, la tradiţionalul bâlci de Sf. Maria. Deocamdată, doar câţiva deţinători de instalaţii de agrement şi-au făcut apariţia pe platforma special amenajată de pe sos. Ghizdarului.

IMG_8486

Mulţi dintre giurgiuveni nu au avut bani pentru a-şi trimite copiii în vacanţă aşa că bâlcul reprezintă o recompensă pentru cei mici înainte de începerea unui nou an şcolar. Cei mai mulţi giurgiuveni sunt aşteptaţi la bâlci pe 15 august, când e şi Sfânta Maria.

Jandarmii recomandă prudenţă

Forţele de ordine vor acţiona în zona respectivă, pentru a preveni faptele antisociale. 100 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică în perioada 3-15 august a.c. . Oamenii legii vor patrula zilnic în apropierea oborului de pe șoseaua Ghizdarului și în zona limitrofă acestuia pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală.

Jandarmii le recomandă giurgiuvenilor să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine; să nu se implice în incidente care ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice; să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale; să evite cunoştinţele ocazionale sau persoanele care oferă spre vânzare diferite „chilipiruri”; să supravegheze minorii cu atenţie pentru a nu îi pierde în mulţime, iar într-o astfel de situaţie să se adreseze forţelor de ordine în cel mai scurt timp; să solicite sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112, în caz de urgenţă.  Alături de jandarmi, pe perioada desfăşurării tradiţionalului bâlci de Sf. Maria, vor veghea la siguranţa cetăţenilor şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu dar şi de la Poliția Locală.

Advertisement

Arhive