Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Veste tragică pentru giurgiuveni. A MURIT doctorul GHEORGHE SAMOILĂ…

samoilaUnul dintre cei mai cunoscuți și reputați medici neo-natologi din Giurgiu a decedat. Medicul Gheorghe Samoilă a fost de-a lungul timpului şeful Secţiei de nou-născuţi din Spitalul Judeţean Giurgiu.

Tristețe și durere în lumea medicală giurgiuveană. Medicul Gheorghe Samoilă a murit în această seară, în jurul orei 18:00. Doctorul Samoilă venise să-i aducă un ultim omagiu fostului său coleg de breaslă, regretatul medic Valerian Boţocan, al cărui trup neînsufleţit a fost depus la cabinetul său de lângă Teatrul „Tudor Vianu”. I s-a făcut rău şi a fost chemată Ambulanţa. Intrase în stop cardiorespirator şi, în ciuda eforturilor medicilor de pe Ambulanţa, a decedat.

„O veste prea dureroasă şi o pierdere imensă pentru întreaga echipă. Anunţăm cu inimile îndurerate că a plecat dintre noi unul dintre cei mai talentaţi şi devotaţi lucrători ai sistemului medical giurgiuvean. Adresăm sincere condoleanţe familiei, rudelor, prietenilor, colegilor şi tuturor celor care l-au cunoscut şi preţuit. Dumnezeu să-l odihnească în pace…”, a declarat, pentru „Giurgiuveanul”, doctorul Ladislau Pick, preşedintele Colegiului Medicilor din judeţul Giurgiu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Veste tragică pentru giurgiuveni. A MURIT doctorul GHEORGHE SAMOILĂ…

  • Denisa says:

    Nu pot să creeeed…Dumnezeu să vă aibă în paza lui, să vă odihnească, bunule domn doctor! Nu o să vă uite generații întregi de copii..

Arhive