Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Veteranii de război giurgiuveni, omagiați și cinstiți cu onoruri militare

1Ziua Veteranilor de Război, sărbătorită an de an în 29 aprilie, a fost marcată astăzi, 28 aprilie 2016, cu fast la Giurgiu, la fel ca în întreaga ţară. Autorităţile giurgiuvene şi partidele politice au depus  la Mausoleul Eroilor, din Giurgiu, coroane şi jerbe de flori, în semn omagiu pentru cei care au luptat pe front.

Festivitatea dedicată veteranilor de război s-a desfăşurat joi, de la ora 10, la Biserica Eroilor, din Giurgiu. În programul aniversar au fost incluse momente de rugăciune, discursuri, depuneri de coroane şi jerbe cu flori, dar şi defilarea gărzii. La ceremonie a luat cuvântul colonelul în rezervă Ştefan Manea, care a evocat semnificaţia momentului aniversar.

2

Programul a debutat cu primirea oficialităţilor, marşul de întâmpinare şi intonarea imnului naţional, după care a avut loc un ceremonial religios în memoria eroilor căzuţi pe front. În cadrul manifestării, s-au depus coroane şi jerbe de flori pentru cinstirea memoriei eroilor neamului, iar, în încheiere, Garda de Onoare a defilat pentru toţi participanţii la acest eveniment.

3

4

5

Printre participanţii la acest eveniment s-a numărat şi deputatul Florian Nicolae, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Giurgiu, alături de colegi săi din PNL Giurgiu, care a ţinut să le aducă cinstire veteranilor de război giurgiuveni.

Advertisement

Arhive