Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Victorie pentru vicepreşedintele PSD Giurgiu, deputatul Florian Nicolae

IMG_3763Alianţa PSD-UNPR-PC a câştigat alegerile europarlamentare în judeţul Giurgiu, unde a obţinut 55,18% din voturi. Unul dintre artizanii acestei victorii în alegeri este şi deputatul PSD Florian Nicolae. Acesta a reuşit să obţină, în comunele care i-au fost repartizate de către organizaţia judeţeană, scoruri foarte bune pentru partid. Astfel, la Malu, PSD a ieşit victorios în alegeri, cu 534 de voturi (55,11%), faţă de 262 câte a primit PNL (27,02%).

La Stăneşti, sub coordonarea deputatului Florian Nicolae, PSD a zdrobit PNL, care a luat de la alegători doar 90 de voturi (8,04%), spre deosebire de PSD, care a fost votat de 745 de cetăţeni (66,52%).

Lucrurile au stat şi mai bine la Putineiu, unde PSD a întrunit sufragiile a 1007 de alegători (75,54%), în timp ce PNL a obţinut doar 146 de voturi, respectiv un procent de 10,95%.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

5 Responses to Victorie pentru vicepreşedintele PSD Giurgiu, deputatul Florian Nicolae

 • Anton Gheorghe says:

  La acestea se mai adaugă și performanța lui Mircea Diaconu la Giurgiu,unde a obţinut un scor de 4 ori mai mare decât PDL si de două ori mai mare decât PMP!Am văzut o poză de când a fost la Giurgiu,făcută în faţa teatrului,care s-ar putea numi „Actorul, Turnul si…Aro”!

  • Vasile Marian says:

   Actorii joaca in teatru si film nu se baga in politica…
   Actori sunt Rebengiuc, Cotescu, Dem, s.a…
   Asta e saltimbanc in toata regula ca toti politicienii nostri…

   • Anton Gheorghe says:

    Si Ronald Reagan a fost actor si a ajuns preşedintele SUA.Mai mult,a avut o contribuție importantă în destructurarea colosului de la Răsărit si crearea permiselor pentru căderea comunismului în tarile din estul Europei.Prin similitudine,dacă actorii ar trebui să rămână pe scenă,profesorii la catedră,inginerii în fabrici,juristii în tribunale,si tot așa -doctorii,scriitorii,ziaristii,adică oamenii din diferite categorii socio-profesionale ,n-ar intra în politică,în parlament unde se adoptă legi,atunci,cine?

    • Anton Gheorghe says:

     Scuze,…”crearea premizelor pentru căderea comunismului…”

 • felicitari domnule deputat Nicolae pentru metoda cu care ati castigat din cate stiu sunteti un om foarte credincios dar din pacate ati folosit o metoda mai putin ortodoxa pentru a castiga pe zona dumneavoastra !
  nu cred ca mai are rost sa vorbim despre sutele de turisti le a placut f mult celor de la slobozia sa viziteze comunele unde ati fosto coordonator!

Arhive