Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveVin furtunile! Meteorologii avertizează că ţara noastră va fi lovită de vijelii puternice! Cum va fi vremea la Giurgiu VEZI AICI

avertizare furtunaANM a emis o avertizare meteo de ploi și vijelii pentru intervalul 14 – 16 august 2019.

Avertizare meteo valabilă în intervalul 14 august ora 9 – 16 august, ora 9.

În această perioadă sunt așteptate manifestări de instabilitate atmosferică, cantități de apă însemnate.

Vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și grindină. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente la început în regiunile vestice și nord-vestice, apoi aria lor se va extinde treptat și în restul teritoriului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

Pe parcursul zilei de miercuri (14 august), potrivit ANM, disconfortul termic și canicula vor persista în sudul, estul și centrul teritoriului…. deci Giurgiu va fi ocolit de aceste furtuni!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive