Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Vrei să lucrezi în administraţia publică? Patru posturi vacante la Direcția de Impozite și Taxe Locale Giurgiu!

17545468_755011711327053_5335461867178468134_oDirecția de Impozite și Taxe Locale Giurgiu organizează un concurs de recrutare pentru patru funcții publice de execuție vacante – două funcții consilier debutant și două funcții referent debutant, toate la Biroul de Executări Silite.

Dacă pentru cele două funcții de Consilier Debutant este nevoie de o diplomă de licență într-una din domeniile de științe economice, juridice, administrative sau inginerești, pentru cele două funcții de Referent Debutant nu este nevoie decât de absolvirea examenului de Bacalaureat; Lista completă de documente necesare participării la acest examen, putând fi consultată la secțiunea CONCURS de pe site-ul www.ditlgiurgiu.ro.

Luni, 12 august va avea loc proba scrisă, cu subiecte de sinteză din bibliografia pusă la dispoziție, urmată de proba de interviu la care pot lua parte doar cei care iau cel puțin 50 de puncte (din maxim 100) la proba scrisă.

”Modificarea organigramei noastre a survenit la sfârșitul lunii Aprilie a anului acesta, iar unul dintre motivele pentru care nu am scos la concurs niciunul dintre posturi până acum, este pentru că am urmărit calendarul examenelor de licență, respectiv bacalaureat, tocmai pentru ca baza de selecție să fie mai mare! Ne dorim în echipa noastră oameni buni, care vor ”să crească”, care vor să muncească și să învețe, nu pe aceia care se grăbesc să-și facă dosarul de șomaj sau preferă să stea pe banii părinților” a ținut să precizeze directorul DITL Giurgiu Laurențiu Țintea.

www.ditlgiurgiu.ro

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive